3 de setembre de 2012

Marxa a Madrid el 15 de setembre


Foto El passat 25 de juliol es va fer una cimera d'entitats socials a Madrid que va acordar convocar una gran marxa massiva a Madrid, el dissabte 15 de setembre de 2012, per evidenciar la crítica a tanta injustícia.

 CCOO i UGT, en el marc de la Cimera Social formada per centenars d’entitats socials de l'Estat, hem convocat una gran manifestació a Madrid el proper 15 de setembre, on esperem aplegar més d'un milió de persones per deixar-li clar al Govern del PP que estem en contra de les seves retallades de drets socials i laborals, i de les seves polítiques per als rics i contra els treballadors i els més febles.


Anem tots i totes a Madrid el dia 15 de setembre a la gran mobilització per denunciar les polítiques d'austeritat i les retallades socials i laborals aplicades pels governs, convocada per CCOO, UGT i un gran nombre d’organitzacions i col•lectius socials. Ja us podeu apuntar als autocars que sortiran des de diferents punts de Catalunya el 14 de setembre per la nit (en breu informarem dels punts de sortida), trucant als diferents telèfons de les seus de CCOO arreu de CatalunyaAquest acte es finançarà amb uns bons d’ajut de 10 euros. Ja es coneix el format de la mobilització del #15S que començarà entre les 9 i les 10 del matí amb una marxa de quatre columnes formades pels diferents col•lectius vinguts d’arreu de l’estat. Aquestes columnes sortiran de diferents punts de Madrid i acabaran confluint a les 12 hores en una gran concentració a la Plaça de Colón.No hi falteu!.

Feu clic per veure:
- la declaració de la cimera social del 25 de juliol de 2012 (en castellà)
- el cartell de la Marxa a Madrid (PDF)
- el cartell de la Marxa a Madrid (JPG)


Enfonsen el país, acaben amb tot.
 
La situació econòmica i social al nostre país empitjora per moments. Les autoritats polítiques i financeres de la Unió Europea, amb Merkel i Draghi al capdavant, han col·locat una soga al coll d'Espanya que el Govern de Rajoy duu al límit, fins a enfonsar-nos encara més en la recessió i acabar amb l'estat social i el dret laboral que havíem construït.

El Partit Popular va guanyar les eleccions amb un programa i governa amb un altre en un descarat frau democràtic. Ningú pot governar impunement contra els interessos de la immensa majoria de la societat.

ACABEN AMB TOT

Des del 21 de desembre de 2011, el Govern del Partit Popular:

- Ha demolit el dret laboral i empobreix la vida de la immensa majoria de les persones assalariades i pensionistes.
- Fa la vida més difícil a les persones en atur, que arribaran als 6 milions a la fi de 2012.
- Nega el present i el futur a la joventut, mentre es mostra hostil amb la immigració.
- Menysprea la investigació i la ciència i arracona la cultura.
- Abandona les persones dependents i qui els atenen.
- Deteriora els serveis públics, l'educació, la sanitat.
- Exhibeix una voluntat malaltissa de perseguir als sindicats i col·lectius de representació ciutadana.
- S'obsessiona amb el dèficit i oblida la inversió pública, l'activitat econòmica i l'ocupació.
- Es desentén de l'activitat econòmica i imposa una política fiscal injusta que ha abocat al tancament de milers de xicotetes i mitjanes empreses.

I ALESHORES QUI ES LLIURA DE TANT ABÚS?

La gran empresa, les rendes més altes i els sectors especulatius del sistema financer.

TOT AIXÒ EN CANVI DE RES

No assoleix la confiança dels mercats financers i dirigents de la UE. Solament rep humiliació i menyspreu.

AIXÍ NO ES POT SEGUIR

Creix el descontentament social i milions de persones inunden els carrers rebutjant les retallades laborals i socials.

Cimera Social. 
 
Es constitueix la unitat d'acció de sindicats, organitzacions, associacions i col·lectius de perfil divers en defensa dels drets i del model de país que aquest Govern està fent miques.

Divendres negres. Durant l'agost han continuat les mobilitzacions sectorials dels divendres.
 
Marxa a Madrid. 
El 15 de setembre les mobilitzacions recuperaran força amb una gran MARXA A MADRID des de tots els racons del país que durà a la capital a centenars de milers de persones en un gran acte que ningú, ni tan sols el Govern podrà ignorar.

Referèndum. 
Emplacem al Govern que el convoque i sotmeta les seues retallades a l'opinió de la ciutadania i si no ho fa, serem les organitzacions participants en la Cimera Social les qui organitzem i convoquem una consulta popular. El seu resultat determinarà la posició a prendre, i si finalment el Govern segueix donant l'esquena a la ciutadania, haurà arribat el moment d'una gran acció general i de noves eleccions generals.


PER DEFENSAR EL FUTUR  El 15/SET/2012 MARXA A MADRID