2 d’octubre de 2012

7 d'octubre, a les 11:30h, manifestació


Diumenge 7 d'octubre de 2012, a les 11'30h, a Plaça Urquinaona amb Ronda Sant Pere (Barcelona)

Manifestació en la Jornada Mundial pel Treball Digne


FotoCCOO i la Plataforma Prou Retallades convoquen manifestació en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne

La Jornada Mundial pel Treball Digne, organitzada per la Confederació Sindical Internacional (CSI), se celebra el 7 d’octubre cada any des del 2008. Enguany CCOO convoca a Barcelona una manifestació conjuntament amb UGT, USOC i la Plataforma Prou Retallades a Barcelona, el proper diumenge, dia 7, que començarà a les 11.30 del migdia a la Plaça Urquinaona, cruïlla amb Ronda de Sant Pere. Aquesta manifestació serà una de les moltes que estan convocades arreu de l’Estat. Amb la mobilització constant hem d’impedir que els treballadors i les treballadores continuem patint més atur, més retallades, menys protecció social, perquè està clar que s’ho volen carregar tot.

La manifestació arribarà a Pla de Palau, on hi haurà un seguit d’intervencions del món veïnal, cultural i sindical, i on també participarà el nostre secretari general, Joan Carles Gallego.

La manifestació tindrà com a protagonistes els i les joves i l’èxode cap a l’estranger que estan obligats a fer per la situació d’atur angoixant i precarietat que pateix aquest col·lectiu a Catalunya, amb més del 50% de persones aturades entre els joves de menys de 25 anys. Un grup de joves portarà simbòlicament unes maletes al capdavant de la manifestació en una acció molt visual i que pretén cridar l’atenció dels poders polítics i econòmics perquè d’una vegada per totes canviï la tendència negativa i els joves comencin a trobar una feina digna a casa nostra.

Us convidem a tots i totes a participar!

Diumenge, 7 d’octubre de 2012. 11.30 hores, Manifestació. Plaça Urquinaona/Ronda de Sant Pere. Barcelona

Feu clic per veure el cartell de la manifestació del diumenge 7 d'octubre de 2012.