8 d’octubre de 2012

8 octubre: Concentracions per la cobertura de les substitucions del del 1r dia i al 100% de la jornada.8 octubre: dia mundial del treball digne docent 

Concentracions a Barcelona, Girona, Lleida... (i d'altres llocs properament...)Vols imprimir aquest cartell? Vols fer la difusió a les xarxes?:


8 D’OCTUBRE 
DIA MUNDIAL DEL TREBALL DIGNE DOCENT


Davant l’agressió que el Departament d’Ensenyament ha dut a terme el curs 2012-2013:

  •          Contra el conjunt del professorat i en especial amb més virulència contra el col·lectiu de professorat interí que no ha pogut ocupar una vacant
  •          Contra el   professorat substitut, al que  l’administració li han canviat de manera unilateral i sense cap tipus de negociació amb els representants dels treballadors  les condicions laborals i salarials, empitjorant-les greument.
  •       Així com per  les repercussions que aquestes mesures tenen en la qualitat i la dignitat de l’educació pública d’aquest país, acompanyades per la decisió de la Consellera Rigau de no substituir les baixes del professorat fins passats 10 dies laborals, que és converteixen en 15 de naturals, que afecten de manera directa a tota classe de desdoblaments, a l’atenció a la diversitat, i a tot allò que contribuïa a la dignitat equitat i qualitat de l’escola pública catalana.
Els sindicats sotasignants convoquem a tota la comunitat educativa, al professorat i especialment als substituts i substitutes en el marc del DIA MUNDIAL DEL TREBALL DIGNE DOCENT, el dia 8 d’octubre a les 18h 

-BARCELONA: a Plaça Sant Jaume 
-GIRONA: a Plaça Pompeu Fabra (Delegació del Govern de la Generalitat a Girona) 
-Lleida: a Plaça del Treball

Concentracions per reclamar:

COBERTURA DE LES SUBSTITUCIONS DES DE EL PRIMER DIA AL 100% DE LA JORNADA I SALARI.


PEL TREBALL DIGNE DOCENT 

BARCELONACONCENTRACIÓ 8 D’OCTUBRE A LES 18H PLAÇA SANT JAUME  BARCELONA
 CCOO, USTEC·STE’S, ASPEPC-SPS, FETE-UGT 

------------------------------------------------------------
A GIRONA...


8 D’OCTUBRE DIA MUNDIAL DEL TREBALL DIGNE DOCENT

CONCENTRACIÓ A LES 18H
PLAÇA POMPEU FABRA 1 de GIRONA
(Delegació del Govern de la Generalitat a Girona)

Davant l’agressió que el Departament d’Ensenyament ha dut a terme en aquest curs 2012-2013:

-         Contra el conjunt del professorat i, en especial i amb més virulència, contra el col·lectiu de professorat interí que no ha pogut ocupar una vacant.

-         Contra el professorat substitut, a qui l’Administració ha canviat, de manera unilateral i sense cap tipus de negociació amb els representants dels treballadors/es, les condicions laborals i salarials, que han empitjorat greument.

-         Com també per  les repercussions que aquestes mesures tenen en la qualitat i la dignitat de l’educació pública d’aquest país, afegides a la decisió de la consellera Rigau de no substituir les baixes del professorat fins passats 10 dies laborals, que es converteixen en 15 de naturals, que afecten de manera directa  tot tipus de desdoblaments, l’atenció a la diversitat, i tot allò que contribuïa a la equitat i qualitat de l’escola pública catalana.

Els sindicats sotasignants convoquem a tota la comunitat educativa, el professorat i especialment els substituts i substitutes en el marc del DIA MUNIDAL DEL TREBALL DIGNE DOCENT, el dia 8 d’octubre a les 18h, a una CONCENTRACIÓ a la PLAÇA POMPEU FABRA 1 de GIRONA (Delegació del Govern de la Generalitat a Girona):

COBERTURA DE LES SUBSTITUCIONS DES DEL PRIMER DIA AL 100% DE LA JORNADA I SALARI

PEL TREBALL DIGNE DOCENT

CONCENTRACIÓ A LES 18H
PLAÇA POMPEU FABRA 1 de GIRONA
(Delegació del Govern de la Generalitat a Girona)

CCOO, USTEC·STEs, ASPEPC-SPS, FETE-UGT--------------------------------------------------------------------------


A LLEIDA...
A LLeida, dilluns 8 d'octubre farem la concentració a la Plaça del Treball a les 18.00h.

CCOO, USTEC·STEs, ASPEPC-SPS, FETE-UGT


Cartell genèric per a la resta de territoris: