7 d’octubre de 2013

Universitats: Concentració dels treballadors/es de la Universitat de Barcelona contra les retallades, 8 d'octubre a les 11.30h


A l'acte d'inauguració de curs, dimarts, 8 d'octubre, a les 11'30h al Paranimf de l'Edifici Històric de la UB a Barcelona


Concentració dels treballadors/es de la Universitat de Barcelona (UB) contra les retallades


La secció sindical de CCOO a la Universitat de Barcelona (UB) recolza la crida realitzada pels òrgans unitaris de representació del personal i sindicats de la UB per tal de fer palès el rebuig a les retallades a les universitats públiques i als/a les empleats/ades públics/ques. Els principals motius d'aquest suport són:

-Mentre el president de la Generalitat de Catalunya anunciava en el Parlament de Catalunya que per a l'any 2014 no hi haurien més retallades en els pressupostos i que aquest tindran un marcat caire social, el director general d'Universitats informava que hi haurà una nova retallada, en aquest cas del 12,5%, en el finançament de les universitats catalanes.

-Una nova retallada, i més d'aquesta magnitud, farà senzillament impossible mantenir el servei públic que es dóna amb un mínim de qualitat i tindrà repercussions dramàtiques sobre els treballadors i treballadores de les universitats públiques.

-També cal afegir que el conseller d'Economia i Coneixement va anunciar que els funcionaris de la Generalitat de Catalunya, i d'universitats, per al 2014 tornaran a perdre una paga extra.

Per això, CCOO dóna suport a la concentració que es farà demà dimarts, 8 d'octubre, en l'acte d'inauguració de curs, a les 11'30h al Paranimf de l'Edifici Històric de la UB (Gran Via de les Cort Catalanes, 585, BCN).