26 de febrer de 2014

Personal de suport educatiu. Empreses i administració es neguen a solucionar al situació del Suport Educatiu de l'IMEB -

El passat divendres 21 de febrer a les 12:00 hores, als locals del TLC a Barcelona, va tenir lloc la conciliació per conflicte col·lectiu presentada per CCOO respecte la situació de les treballadores de suport educatiu de les escoles bressol municipals de Barcelona.

Per un costat totes les empreses afectades i convocades es van presentar, però tot i ser coneixedores de la realitat que estan patint les treballadores per ells contractades van espolsar-se qualsevol responsabilitat, traslladant-la al mercat i a l’administració.
Per un altre costat l’IMEB ni tant sols es va presentar, fent constar per escrit que les relacions laborals entre les empreses adjudicatàries i els seus treballadors no eren responsabilitat seva.


Per tant, davant de la manca de voluntat d'empreses i administració, i tal i com es va decidir a les assemblees de treballadores, que van tenir lloc el passat 13 de febrer, el Suport Educatiu es sumarà a la Vaga Convocada per CCOO pel proper dijous 6 de març.