21 de maig de 2014

Campanya micro mecenatge Documental 'Corrupció, l'organisme nociu'

Documental 'Corrupció, l'organisme nociu' Volem donar-vos a conèixer i demanar suport a la iniciativa que desenvolupa Productora Audiovisual Pandora Box TV per elaborar el documental 'Corrupció, l'organisme nociu'. La proposta presentada per Pandora Box és en si mateixa una compilació del que la ciutadania està reclamant als seus governants des de fa molt de temps: transparència i mitjans per lluitar contra la xacra de la corrupció.


El documental que va més enllà de la denúncia. Coneixerem la corrupció que mina la legitimitat de la democràcia i distorsiona el mercat de manera que ens afecta a tots, testimonis que exposaran les seves claus per fer front de forma viable a aquesta lacra i aturar la indefensió a la que ens aboca


Mira el trailer que hem fet  com a declaració d'intencions. Ha estat un gran esforç per part de la Productora i de tot l’equip, però ha valgut la pena per tal que coneguis alguns dels testimonis amb qui comptarem i sobre quina és la nostra forma de treball. Després de veure-ho, no et pots quedar indiferent!