21 d’agost de 2014

II Marxa per l'Educació Pública


A la darrera assemblea de docents i altres treballadores d'ensenyament es va aprobar donar suport i difusió a la II Marxa per l'Educació Pública des de Girona a Barcelona que tindrà lloc del 23 al 30 d'agost i que està organitzada per Assemblea Groga.
Des de l'Assemblea Groga s'està organitzant la II Marxa per l'educació pública, democràtica, laica, inclusiva, coeducadora, popular i en Català. L'any passat es va organitzar la 1a amb l'objectiu de començar el curs amb força a la vegada que, tot recorrent el territori, fèiem allò que es diu "fer xarxa". Un altre objectiu fonamental era mostrar el rebuig frontal de les polítiques educatives de Wert i Rigau (LOMCE i LEC), dues cares de la mateixa moneda. Una en català i l'altre en castellà.

Es vol enfocar la II Marxa educativa cap a la Insubmissió a la LOMQE i per a publicació d'una ILP educativa. A banda es tractaran altres temàtiques com el decret de plantilles, altres models educatius, les beques menjador... Així com la confluència amb d'altres sectors en conflicte i tots els aspectes que preocupin a la gent dels territoris.

Per a conèixer amb detall els motius de reivindicació de la II marxa educativa trobaràs tota la informació en el nostre manifest a assembleagroga.info/marxa/manifest on, a més, t'hi podràs adherir.
Durant la marxa, enguany des de Girona fins a Barcelona, hi haurà parada a Salt, Vidreres, Sils, Tordera, Blanes, Malgrat, Pineda de mar, Calella de la costa, Canet de Mar, Arenys de Mar, Mataró, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Masnou, Badalona i fins a fer l'acte final el dia 30 al Parc de la Ciutadella. Podreu torbar la programació dia a dia assembleagroga.info/marxa/programacio 
 
Durant la marxa estarà garantit el lloc per dormir gratuïtament i el màxims d'àpats (a preus molt assequibles) en funció de l'autogestió de cada territori. Per a un millor funcionament logístic i un cop hagis vist la programació i t'animis a venir tots els dies (o alguns), a algunes accions, etc. Inscriu-te a assembleagroga.info/marxa/inscripcions 

Per a poder fer possible aquesta marxa i prémer l'accelerador d'aquesta lluita que ens ocupa des de ja fa temps, s'ha obert una campanya de finançament. Es necessita col·laboracions per tal de fer una marxa segura, visible i que tingui uns preus populars perquè tothom pugui gaudir i unir-se a aquesta reivindicació que és de totes i tots. Si ens pots ajudar, a totsuma.cat/1186 trobaràs diferents opcions de registre i el pagament del donatiu és molt senzill. Si no arribéssim a l'objectiu de 2.000 euros, no cobraríem cap euro per a la logística. T'animes?

TOTA LA INFO AL WEB DE L'ASSEMBLEA GROGA. CCOO EDUCACIÓ ENS HI HEM ADHERIT COM A ORGANITZACIÓ I HI SEREM PRESENTS!!!