21 de setembre de 2014

CCOO de Catalunya presenta davant la Sindicatura de Comptes els seus comptes auditats corresponents a l'any 2013. Es crea l'apartat "Transparència".

El divendres 19 de setembre de 2014, CCOO de Catalunya ha presentat davant la Sindicatura de Comptes els seus comptes auditats corresponents a l'any 2013. Una delegació del sindicat, encapçalada pel seu secretari general, Joan Carles Gallego, i Jordi Llorens, director de Finances i Serveis, s'ha reunit amb el síndic major, Jaume Amat, per fer-li el lliurament dels comptes.

Un any més, doncs, i malgrat no tenir-hi cap obligació legal, CCOO de Catalunya vol fer aquesta actuació per exigir al Govern de la Generalitat el compliment del compromís de transparència pel que fa a la utilització dels recursos públics a les organitzacions sindicals i empresarials. 


Féu clic per veure el document 'Presentació a la Sindicatura de Comptes de Catalunya dels comptes de la CS CONC i entitats vinculades corresponents a l’any 2013, auditats'.

Coincidint amb la presentació a la Sindicatura de Comptes dels nostres comptes auditats, hem posat en marxa a la web de la Conc un apartat que es diu transparència on hem posat una primera informació pública del sindicat. Ho anirem ampliant amb més dades.

Més informació a l'apartat sobre transparència al web de CCOO de Catalunya (+)