17 d’octubre de 2014

Acte de protesta de la Junta de PAS funcionari en el decurs de l’acte d’inauguració de curs a la UB


Acte de protesta del 15 d'octubre de 2014 en el decurs de l’acte d’inauguració de curs a la UB. Delegats i delegades de PAS ens hem posat el davant de la taula quan anava a parlar el representant del govern de la Generalitat de Catalunya, i amb lletres impreses hem “format” una llegenda: RETALLADES NO
Aquest acte, convocat per la Junta de PAS funcionari, però també amb assistència d’alguns delegats de CCOO- PAS laboral, estava motivat per la declaració de “persona non grata” als representants dels governs estatal i català quan vinguin a la UB. I en aquest sentit s’ha demanat al rector que no els deixés parlar.

Ha estat una actuació, a diferència d’altres anys, molt limitada, a delegats i delegades i silenciosa, però contundent. No es tractava d’impedir el parlament amb sorolls, però si de deixar clar, davant les “càmeres de la UB” i dels assistents, que no els deixaríem parlar com si res.

Al llarg de 20 minuts el rector ha insistit en que ens retiréssim i deia que si no deixàvem parlar al representant de la Generalitat, ell tampoc parlaria. En el mateix sentit la vicerectora d’Administració ha intentat sense èxit que ens poséssim a un costat, però li hem dit que si volia parlar que ho fes, que no deixaríem la protesta, però que tampoc li escridassaríem.

També hi surt recollit al web de la UB (+)