4 de desembre de 2014

Contra el TTIP. No al tractat antipersones!


Iniciativa ciutadana europea contra el TTIP i CETA:

Fem una crida a les institucions de la Unió Europea i els seus estats membres per aturar les negociacions amb els EUA sobre l'Acord Transatlàntic per al Comerç i la Inversió (TTIP per les seves sigles en anglès) ja no ratificar l'Acord Econòmic i Comercial Global (CETA ) amb Canadà.


Objectius principals:


Demanem impedir que es concloguin els acords TTIP i CETA perquè inclouen parts tan qüestionables com un mecanisme per solucionar les controvèrsies entre inversors i estats i normes de cooperació regulatòria que representen una amenaça a la democràcia i l'Estat de Dret. Volem prevenir que la legislació en matèria d'ocupació, afers socials, ambientals, de privacitat i de consum serà retallada i els serveis públics (com l'aigua) i els béns culturals seran desregulats en negociacions no transparents. La ICE dóna suport polítiques comercials i d'inversions alternatives a la UE.


 noalttip.blogspot.com'Programa sindical: CCOO' número 215, 'Tractat antipersones', a TV3

Us informem que el proper programa de CCOO a Televisió de Catalunya portarà el títol "Tractat antipersones" i explica els detalls del Tractat de lliure comerç que estan negociant amb tota opacitat i secretisme els Estats Units i la Unió Europea i que pot tenir conseqüències molt negatives per les vides de tots nosaltres. 

El proper programa de CCOO de Catalunya serà el capítol 215, 'Tractat antipersones', i tractarà sobre el TTIP
   La Secretaria de Comunicació de CCOO de Catalunya edita una col.lecció de vídeos sota el nom de CCOO TV amb 6 programes per volum, amb temes com l'acomiadament lliure, el futur de les pensions, el medi ambient, els joves, etc. 


  • Per sol.licitar algun dels vídeos d'aquesta col·lecció poseu-vos en contacte amb la Secretaria de Comunicació de CCOO de Catalunya, al 93 481 29 05, o a l'adreça de correu electrònic conc@ccoo.cat  

Segons l'acord establert entre CCOO i Televisió de Catalunya el 1993, el segon diumenge de cada mes, el Canal 33 emet, a la matinada, un espai informatiu que tracta temes d'actualitat des del punt de vista sindical.
noalttip.blogspot.comTemes relacionats:


Sobre el NAFTA (mèxic-EUA):

Sobre el TTIP
Organitzacions contra el TTIP:

Artícles sobre el TTIP: