12 de novembre de 2014

Concentració contra la violència masclista.17 de novembre a Plaça Sant Jaume, perquè mai ens aturaran!

El tercer dilluns de cada més la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, de la qual formen part, realitza una concentració a les 20 h a la Pça. de Sant Jaume de Barcelona en reconeixement a les dones que han estat assassinades per part de parelles o exparelles .


Aquest mes de novembre CCOO de Catalunya som les responsables de l’organització de l’acte. Així ho vàrem decidir ja que forma part del conjunt d’activitats que durem a terme aquest mes per a commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista.
És per aquest motiu que ens adrecem a vosaltres per animar-vos a que participeu i feu partícips a les dones i homes de la vostra organització sindical, persones de l’estructura i delegades i delegats.
L’acte que  és el 17 de novembre començarà a les 20 h., per això la convocatòria de CCOO es a les 19,45 h a la Pça. de Sant Jaume, al costat de l’Ajuntament.
Hi hauran alguns expositors, es farà lectura de manifest i altres activitats i comptarem amb la presència del Secretari General de la CONC.

La durada de l’acte serà d’entre 20 i 30 minuts.

Mentre segueixi havent-hi dones víctimes de la violència masclista, nosaltres seguirem en la lluita i mai ens aturaran.

Uneix-te a la concentració que celebrarem en la Plaça Sant Jaume el proper dilluns 17 de novembre a les 20 h.

Per una vida sense violències!