10 de desembre de 2014

Curs de formació: Curs d'anglès on line (3a edició) (2n i 3r trimestre 2014/15)

Curs d'anglès on line (3a edició)


  • Coneixes el “pla per a la reducció del fracàs escolar a Catalunya 2012/18”?
  • Saps en quina mesura afecta als professionals de l’educació?
L’anglès, més important que mai a l’escola


Informació ampliada del cursPer tal de potenciar el domini de l’anglès entre l’alumnat dels centres docents i

conforme amb el “Pla per a la reducció del fracàs escolar a Catalunya 2012-2018” és imprescindible que els docents que imparteixin qualsevol llengua estrangera tinguin el nivell de coneixement adequat i el domini funcional en aquesta matèria que, d’acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL), correspon al Nivell B2 o superior per “Educació Infantil i Primària” i Nivell C1 o superior per “Educació Secundària”.

D’altra banda, el Govern ha aprovat el decret pel qual es regulen els procediments per definir el perfil i la provisió dels llocs de treball docents. Aquest decret preveu la figura del director de centre com a cap de tot el personal, que podrà proposar fins a un 50% de places específiques de docents. Entre aquestes places és previst que prenguin força aquelles per les quals caldrà tenir un nivell d’anglès adequat al marc europeu (Nivell B2) que permeti impartir una assignatura o part d’ella en aquesta llengua.


Descripció: 
CURS D’ANGLÈS ON LINE per a professionals de l’educació de tots els àmbits. El curs inclou tots els nivells disponibles, des de A1 a C1 conforme el MCERL.


Lloc de realització: 
100% On line, basat en l’exclusiu mètode ROSETTA STONE (TELLMEMORE).

Calendari:
Del 4 de febrer de 2015 al 28 de juliol de 2015. Durant aquests període podràs accedir a l’entorn d’aprenentatge e-learning i completar tots els nivells que desitgis, estimant una duració de 110 hores per cadascun dels 5 nivells disponibles.


Preus curs on line: 
AFILIATS
NOUS AFILIATS
NO AFILIATS
275 €
350 €
450 €
Preus classes de conversa
AFILIATS
NOUS AFILIATS
NO AFILIATS
85 €
90 €
90 €Imparterix: 
NETPARTNER amb el suport de ROSETTA STONE (TELLMEMORE).

Més informació: 
Pots obtenir informació més detallada a l’enllaç http://bit.ly/angles-edicio-3 o posant-te en contacte amb NETPARTNER |  Tel. 93 159 33 44 |  e-mail: ccoo@netpartner.es 

Cordina i organitza: 
FEDERACIÓ D’EDUCACIÓ DE CCOO 
Carmen Revelles crevelles@sindicat.ccoo.cat
Mercedes Periñán mperinan@sindicat.ccoo.cat


Inscripcions: 
Per inscriure’t al curs hauràs d’enviar-nos complimentat el formulari que trobaràs a l´enllaç http://bit.ly/1wb3ZJH 


Formalització de la matrícula una vegada omplert el formulari d'inscripció: 

Ingressar al compte de La Caixa 2100 5000 50 02 00008211 de la Federació d’Educació la quantitat corresponent, indicant: COGNOMS, NOM_ONLINE (exemple= Garcia Garcia, Anna_online ) abans del 2 de febrer de 2015. Quedarà confirmada la inscripció una vegada fet pagament.