5 de febrer de 2015

La Generalitat garanteix el futur de l'escola del Bosc tot i que continuarà en barracons

L'Escola del Bosc versiona l'anunci d'Ikea per exigir a la Generalitat la construcció de l'edifici

Els alumnes escriuen una carta al president Mas on expliquen la situació actual del centreLes famílies s'han manifestat a les portes de l'Ajuntament per reclamar la construcció de l'edifici (+) RubíTV

Lluís Baulenas, director de Serveis Territorials de la Generalitat, s'ha reunit aquest dijous amb l'alcaldessa, Carme García, i representants de les diverses formacions polítiques amb representació al Consistori. Durant la reunió, Baulenas havia de presentar el mapa escolar de Rubí per al curs vinent, que preveia el tancament de dos grups de P3 a la nostra ciutat com a conseqüència de la davallada de la natalitat. Finalment, Baulenas ha pactat tancar només un grup, un P3 de l'escola Mossèn Cinto Verdaguer, i mantenir el de l'escola del Bosc. D'aquesta manera, el centre garanteix el seu futur, tot i que continuarà en barracons.
Mentre aquesta reunió es produïa a l'interior de l'Ajuntament, a l'exterior un grup de pares i mares del Bosc reclamava la continuïtat d'aquesta escola i la construcció de l'edifici definitiu. Les famílies celebren que la Generalitat hagi decidit no suprimir el grup de P3 però continuen defensant la substitució dels barracons per un edifici. D'altra banda, l'AMPA va anar ahir al Parlament per reunir-se amb els diputats Joan Herrera i Marta Ribas, d'ICV, formació que ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat del 2015 per reclamar una partida econòmica per a la construcció de l'escola.
La continuïtat del Bosc arriba de la mà d'una altra bona notícia per a Rubí: la Generalitat ha confirmat que es construirà l'edifici de l'institut Torrent dels Alous i que aquest centre disposarà d'una nova línia de 1r d'ESO i d'un grup de Batxillerat.
RUBÉN CABÚS

L’Escola del Bosc de Rubí presenta “L’altra carta”
L'AMPA de l'escola del Bosc ha volgut fer sentir la seva veu d'una manera original per demanar a la Generalitat que d'una vegada per totes construeixi un edifici per al centre, situat a tocar del parc de Ca n'Oriol. Des dels seus inicis, aquesta escola funciona en barracons.

Aquest Nadal, les famílies del centre han enregistrat un vídeo que versiona un anunci de la popular marca de mobles Ikea. El vídeo ha tingut un gran ressò a les xarxes socials.