29 de juny de 2015

CCOO crida a participar en la concentració de suport als estudiants Isma i Dani en l’inici del seu judici, dimarts 30 de juny


El proper dimarts, 30 de juny a les 9.00 hores, a la Ciutat de la Justícia


El proper dimarts, 30 de juny, a les 9.30 hores començarà el judici contra els estudiants Ismael Benito i Dani Ayyash, després de la suspensió que va tenir lloc el passat mes de març. CCOO de Catalunya dóna ple suport als dos joves que van ser detinguts juntament amb un altre company acusats de formar part d'un grup organitzat per generar aldarulls durant la vaga general del 29 de març del 2012. Tots dos van estar més d'un mes a la presó de Quatre Camins, tot i no haver tingut res a veure amb els actes vandàlics que es van produir a la tarda d'aquella jornada, ja que només van formar part d'un piquet informatiu que durant el matí va recórrer l'avinguda Diagonal de Barcelona.

És per aquest motiu que el Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO, mitjançant el seu advocat Lluís Salvadores, porta la defensa de l'Isma i el Dani. El sindicat fa una crida a participar en la concentració de suport als estudiants encausats, que tindrà lloc a les 9 hores a la mateixa Ciutat de la Justícia, poc abans de començar la primera jornada del judici que continuarà el proper 2 de juliol. En la concentració participarà el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego.

L’Ajuntament de Barcelona va retirar els càrrecs

CCOO de Catalunya va celebrar que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hagi donat instruccions als Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Barcelona per retirar els càrrecs contra els estudiants de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona Dani  i Isma, i desistir de l’acusació penal. CCOO de Catalunya lamenta que, per la seva part, la Generalitat de Catalunya i la Fiscalia no hagin retirat els càrrecs contra els estudiants que estan citats a judici el 30 de juny.