22 de setembre de 2015

Barcelona. Mobilització en defensa dels drets laborals dels professionals de l'educació

El 22 de setembre, a la plaça Sant Jaume, els delegats i delegades d'Educació de CCOO, hem portat a terme un acte per iniciar el curs recordant els greuges que els traballadors i treballadores de l'educació hem rebut durant tot el curs passat.


Destruïm els murs, construïm educació, veieu les imatges:

Manifest llegit a l'acte, aquí Informatiu TVE Catalunya. 22 de setembreDurant els últims quatre anys els professionals de l'educació hem vist com perdien drets laborals, com ens retallaven els nostres sous, com ens imposaven lleis sense el consens de la comunitat educativa (LOMCE), com s'aprovava una Reforma Laboral lesiva per al conjunt de treballadors i treballadores i com el Departament d'Ensenyament ens negava contínuament la interlocució, prenent decisions unilaterals. 

La Federació d'Educació de CCOO ha organitzat un acte denúncia que ens ha permés visualitzar els obstacles i els  impediments que ens hem trobat pel camí durant l'última legislatura, així com deixar constància de quines són les nostres propostes per revertir aquesta situació i assolir l'Educació que Volem.

En defensa dels nostres drets i de les nostres condicions laborals.