Per recuperar els drets dels treballadors i les treballadores de l'Educació      Vine i lluita amb nosaltres!

30 de setembre de 2015

Universitats. Concentració en protesta per la denúncia que la Generalitat ha fet del conveni col·lectiu de les universitats públiques

La Generalitat segueix donant l'esquena a la negociació col·lectiva 


CCOO i UGT convoquen una concentració de delegats i delegades davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Passeig Lluís Companys, s/n, Barcelona) dimecres 30 de setembre, a les 10.00 h, per mostrar el rebuig al que consideren un judici “polític”: la Generalitat ha impugnat el VI Conveni Col•lectiu del Personal d'Administració i Serveis Laboral de les universitats públiques catalanes i ha portat als tribunals als sindicats que el vam signar -CCOO i UGT- i a les universitats.

Aquesta impugnació és un acte sense precedents en aquest àmbit i resulta un atemptat directe contra el dret a la negociació col•lectiva i contra l'autonomia universitària.

El judici tindrà lloc el dimecres, 30 de setembre, a la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i els treballadors i treballadores de les universitats estan convidats a sumar-se a la protesta per mostrar el rebuig de les universitats a l'actitud del Govern de la Generalitat.

La Generalitat ha impugnat aquest conveni de l’àmbit públic perquè pretén perpetuar les retallades i vol que es consolidin en un conveni col•lectiu, demostrant la voluntat retalladora insaciable del govern.

Les universitats catalanes i els sindicats CCOO i UGT, signants d'aquest conveni col•lectiu, presentaran una defensa conjunta i, tal com ens van comprometre, els sindicats arribaran fins a les últimes instàncies judicials per defensar aquest conveni que va ser ratificat, de manera molt majoritària, pels treballadors i treballadores de totes les universitats públiques catalanes.

#Vine i lluita amb nosaltres