26 de maig de 2016

31 de maig: La formació dual a Catalunya


Dimarts 31 de maig, taller sobre "La Formació dual a Catalunya", amb la participació de l'Eduard Requena, responsable de Formació Professional de la Federació d'Educació de CCOO Catalunya. La inscripció és gratuïta.

PROGRAMA (podeu veure el cartell aquí)

  • 9h Inauguració de la jornada, a càrrec de la vicedegana de la Facultat de Ciències Jurídiques, Dra. Àngels Galiana; el conseller de promoció econòmica, educac, ocupació i desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Sr. Francesc Roca, i el director del grup de recerca Anàlisi Social i Organitzativa, Dr. Ignasi Brunet
  • 9h 30 Ponència: “Perspectivas de la formación dual en Cataluña” a càrrec del Dr. Oriol Homs, Fundació Centre d'Iniciatives i Recerques Europees a la Mediterrànea (CIREM).
  • 10h 30 Ponència: “La FPD en España: la perspectiva de los centros sobre el proceso de implantación por parte de las administraciones” a càrrec del Dr. Fernando Marhuenda, Universitat de València.
  • 11h 30 Pausa
  •  12h Poncia: “La FP Dual en Tarragona. Algunos casos concretos" a càrrec del Sr. Francesc Roca, conseller de promoció econòmica, educació, ocupació i desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Tarragona.
  •  13h Ponència: “Proyecto Synthesis: la FP dual en el sector Químico y de Servicios en Tarragona” a càrrec del Sr. Guillem Salvans, de la Fundación Bertelsmann, el Sr. Javier Almandoz, de AEST, i el Sr. Jaume Aguadé Ramos, de AEQT.
  • 14h Pausa dinar
  • 15,15h Taula rodona          “El reto de la Formación Profesional Dual en Cataluña”, amb Farhad Djamchidi, coordinador FP Dual de FEDA; Sra. Iris Molina Ávila, responsable del Dept. de Coneixement i Formació Professional de Foment del Treball Nacional; Sra. Lourdes Esteban, responsable del Área de Formación de Pimec, Sr. Narcís Almena, director de l'Institut Comte de Rius; Sr. Rafel Pallach, cap d'estudis d'FP de l'Institut Comte de Rius, responsable i professor de grups de dual; i Javier Abad Escribano, Cap d'Estudis FP Empresa de   l'Institut   Pere   Martell;   Eduard   Requena,   Responsable   de   Formació Professional de la Federació de'Educació de CCOO de Catalunya, i Jesús Martín tècnic de la secretaria de Formació professional d'UGT Catalunya.
  • 17,15h Cloenda 
INSCRIPCIÓ La inscripció a la jornada és gratuïta. Per formalitzar-la cal enviar un missatge electrònic amb el nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte a araceli.lopez@urv.cat

COORDINACIÓ DE LA JORNADADr. Ignasi Brunet Icart (ignasi.brunet@urv.cat)