Per recuperar els drets dels treballadors i les treballadores de l'Educació      Vine i lluita amb nosaltres!

23 d’octubre de 2017

Acte al paranimf de la UB per trobar vies de diàleg


Acte al paranimf de la UB per trobar vies de diàleg

Busquem l'entesa a través del diàleg

La Comissió independent per al diàleg, la mediació i la conciliació, formada per representants sindicals, patronals, universitats i altres col·legis professionals, presentarà el dilluns 23 d’octubre, a les 12 hores al Paranimf de la Universitat de Barcelona, un acte amb la finalitat de fer una crida al diàleg i aconseguir una sortida pactada a la situació política de Catalunya, trobar vies de diàleg i fugir de posicions extremes. 

En aquesta sessió s'hi exposaran diverses reflexions sobre les maneres de trobar espais per al diàleg en relació al conflicte polític entre els governs espanyol i català. 

Intervencions:

Benvinguda a l’acte a càrrec del Mgfc. Dr. Joan Elías, Rector de la Universitat de Barcelona.

Presentació de la Comissió, a càrrec de l’Excma. Sra. M. Eugènia Gay, Degana de l’ICAB.

Conducció a càrrec de la Dra. Argèlia Queralt, professora de Dret Constitucional.

Ponents: 
  • Dra. Esther Giménez-Salinas, catedràtica emèrita de Dret penal i Criminologia, Universitat Ramon Llull. Directora càtedra justícia restaurativa.
  • Sr. Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz, exdirector general de la UNESCO i copresident de l’Instituto Universitario de Derechos Humanos, Democracia y Cultura de Paz y No violencia (DEMOSPAZ).
  • Dr. Francesc Xavier Moreno, professor de la UAB i director del màster homologat de la Generalitat de Catalunya en mediació familiar i Dret privat.
  • Sra. Milagros Pérez Oliva, periodista.


Conclusions: 

Dra. Argèlia Queralt, professora de Dret Constitucional. 

18/10/2017