9 de febrer de 2018

Visita al Parc Científic de Barcelona


Dijous 8 de febrer, dues delegacions de CCOO Catalunya i UGT vam visitar el Parc Científic de Barcelona.

Per part de CCOO van assistir-hi Javier Pacheco, secretari general de la CONC, Manel Pulido, secretari general de la Federació d'Educació, Carles Abelló, responsable d'universitat privades de la Federació d'Educació, César Marín, responsable del Secretariat Inter-Universitari de la Federació d’Educació i Andrés Jiménez, secretari general de la Secció Sindical de CCOO a  la Universitat de Barcelona.

La visita va consistir, en primer lloc, en una reunió amb el comitè d'empresa del Parc Científic, on sis dels nou membres són de CCOO. En aquesta reunió, els representants dels treballadors i treballadores van manifestar el seu neguit per la situació financera del Parc Científic, ofegat per un gran deute, i per les externalitzacions que l'empresa està fent de diversos serveis per fer-hi front.

Igualment, es va comentar la propera signatura del conveni d'empresa del personal del Parc Científic i la necessitat de tirar endavant un conveni del sector de la investigació i la recerca d'àmbit català.

Després, la direcció del Parc Científic va saludar i va donar la benvinguda a la delegació sindical i ens va acompanyar a una visita a les instal·lacions.